Zonnepanelen Elektriciteit – De revolutie is er al

We zitten midden in een revolutie op het gebied van zonne-energie, of de energiebedrijven dat nu willen toegeven of niet. Zonne-energie heeft alle elementen die we zoeken in onze zoektocht naar alternatieven voor fossiele brandstof; het is veilig, het is overvloedig en het gebruikt een hulpbron die niet uitgeput raakt.

Er zijn maar een paar dingen die onze wereld net zo kunnen beïnvloeden als de elektriciteit van zonnepanelen. Met onze toegenomen vraag naar elektriciteit, zoals een snelle blik achter uw bureau naar de reeks elektriciteitskabels die uit uw computer komen, zal illustreren, zijn we op zoek naar manieren om aan deze vraag te voldoen.

Sommige mensen stellen voor dat we op meer plaatsen moeten boren om olie te vinden, anderen geloven dat kernenergie het antwoord is. Geen van hen lijkt te kijken naar wat zich vlak voor hen bevindt; Zonne-energie. Iets eenvoudigs, zoals elektriciteitssystemen met Zonnepanelen kopen voor thuisgebruik, kan de wereld ingrijpend ten goede veranderen.

Aangezien elektriciteit uit zonnepanelen geen enkele uitstoot veroorzaakt, is het probleem met de aantasting van de ozonlaag verdwenen. Als commerciële gebouwen deze zullen gebruiken om warmte en elektriciteit op te wekken, zal de luchtkwaliteit in grote steden drastisch verbeteren en zal onze ecologische voetafdruk drastisch worden verkleind.

Het lijkt zo’n simpele oplossing, dus waarom verbruiken we niet meer elektriciteit uit zonnepanelen?

Het ontwerp van deze panelen heeft veel veranderingen ondergaan. Ze zijn nu flexibeler, lichter in gewicht en passen op daken zonder oogletsel te veroorzaken. Ook de prijs van elektriciteitssystemen met zonnepanelen is gedaald. Veel bedrijven bieden ontwerp en installatie aan voor de gemiddelde huiseigenaar. De terugverdientijd van de investering is teruggebracht tot gemiddeld twee jaar, afhankelijk van hoeveel energie u wilt produceren en dat bepaalt de grootte van de panelen. Het is zo eenvoudig geworden dat u via internet pakketten met zonnepanelen voor thuisgebruik kunt kopen, deze naar uw wensen kunt ontwerpen en per post naar u kunt laten verzenden. Als je eenmaal je eigen systeem hebt gebouwd, heb je levenslang gratis elektriciteit.

Een uitstekend voorbeeld om de noodzaak en effectiviteit van zelfgemaakte elektriciteit te illustreren, zijn hutten en vakantiehuizen die niet dicht genoeg bij de bestaande elektriciteitsnetten liggen. Tot nu toe was de enige oplossing een generator om je elektriciteit voor licht en warmte op te wekken. Maar dat komt met zijn eigen problemen; het vervoeren en leveren van brandstof voor de generator, onderhoud en storingen. Zonnesystemen op het dak van de cabine lossen dat allemaal op en verstoren het evenwicht van de natuur niet met uitstoot en een jankend motorgeluid.

Zonnepanelen elektriciteit is schoon en geluidloos.

Installatie is iets wat ieder van ons kan doen om het milieu te helpen en deze planeet aan onze kinderen na te laten in een niet slechtere staat dan we hem zelf aantroffen. De zonnerevolutie moet en kan bij ieder van ons thuis beginnen door de installatie van de nu zeer betaalbare zonnepanelen voor elektriciteitsgebruik thuis.