Hoe een kettingarmband te kopen

Voor veel vrouwen is een armband meer dan een sieraad. Het is niet alleen een vorm van zelfexpressie, maar ook waardoor je er modieus uitziet. Armbanden zijn onder te verdelen in twee soorten, armbanden en schakelarmbanden. En schakelarmbanden zijn er ook in verschillende soorten uitvoeringen en soorten. Dit artikel vertelt je hoe je een schakelarmband kiest.

  1. Stel een budget in.
    Het budget is een realistische factor die kan bepalen met welke bedelarmband je eindigt. Door financiële grenzen in te stellen voordat u begint met zoeken, voorkomt u dat u te veel uitgeeft en buiten uw prijsklasse kijkt. Het is een bekend feit dat niet iedereen zich die eersteklas armbanden kan veroorloven, maar er zijn veel vergelijkbare opties beschikbaar. Hoewel het raadzaam is om binnen uw prijsklasse te kopen, haast u niet om een goedkoop gemaakte kettingarmband te kopen om een paar dollar te besparen. Het is belangrijk om het de eerste keer goed te doen en onnodige uitstapjes naar de juwelier te vermijden alleen omdat je een goedkope armband hebt gekocht die is gemaakt van goedkope sluitingen en schakels.
  2. Bepaal het metaal
    Nadat je een budget hebt bepaald, moet earrings je kiezen van welk materiaal je je armbandketting wilt maken. Hier zijn enkele meest voorkomende materialen die worden gebruikt om armbandkettingen te maken. Je kunt iedereen naar eigen smaak kiezen.

Armbanden met gouden kettingen zijn veel formeler dan andere en hun hangers zijn ook erg formeel. Als u besluit een gouden armband te kopen, moet u er rekening mee houden dat puur goud extreem kneedbaar is en niet erg duurzaam. Je kunt er dus beter eentje kiezen in de vorm van 14 of 18 karaat.

Zilveren kettingarmbanden zijn ook erg formeel in vergelijking met andere soorten metaal. Net als gouden kettingen, wordt zilveren ketting meestal gevonden als een legering om het duurzamer te maken voor dagelijks gebruik. Dus voordat u een beslissing neemt, moet u weten dat een zilveren armband voor 92,5 procent uit zilver moet bestaan.

Platina schakelarmbanden zijn extreem duurzaam en gaan uitzonderlijk lang mee. Platina is het hardste materiaal van de edelmetalen die gewoonlijk worden gebruikt bij het maken van armbandkettingen. Bovendien kan een platina ketting zijn glans behouden zonder regelmatig polijsten.

Vergulde kettingarmbanden kunnen van veel materialen worden gemaakt. Het platingproces legt een bepaalde dikte van het gegeven metaal, zoals goud, op het basismateriaal. Hoewel plating het uiterlijk van het metaal bereikt, slijt het uiteindelijk na verloop van tijd.

Leren schakelarmbanden zijn gemaakt van echte dierenhuid of imitatiemateriaal. Leer maakt armbanden minder formeel dan die van edele metalen.

Stoffen kettingarmbanden bevatten meestal veel verschillende soorten stoffen, zoals touw, koord en stof. Ze worden over het algemeen als geschikt beschouwd voor informele kleding.

  1. Kies de stijl
    Schakelarmbanden zijn er in verschillende uitvoeringen voor elke smaak. Goud of zilver is slechts de eerste beslissing die u moet nemen. Het volgende is een beschrijving van enkele van de meest populaire kettingstijlen: